Herkules Panzió

Dél Dunántúli régió - Nagykanizsa

Herkules Panzió, Nagykanizsa
  • Cím: 8800 Nagykanizsa, Herkules u. 90.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Herkules Panzió, Nagykanizsa

Nagykanizsán, a belvárostól 4 km-re, a palini zöldövezeti városrészben található vendégházunk. Megközelíthető Zalaegerszeg felől a 74-es számú főútról. A modern stílusú épület berendezése tartalmazza mindazt, amit a modern vendéglátás megkíván. Szobáink 2 ágyasak, pótágyazhatók, egyedi fürdő + WC-vel és televízióval felszereltek. Minden napszaknak megfelelően étkezési lehetőséget biztosítunk, a házon belül működő konyha keretein belül. Vendégeink személy- és kistehergépkocsijainak zártudvari parkolási lehetőség. A külföldi vendégek részére német, angol, olasz, orosz nyelven vendégkíséretet, nem-hivatalos tolmácsolást és információszolgáltatást nyújtunk.

Herkules Panzió, Nagykanizsa

A modern épület berendezése tartalmazza mindazt, amit a modern vendéglátás megkövetel. A szobák 2 ágyasak, pótágyazhatók, egyedi fürdő + WC-vel és televízióval felszereltek. Reggeli, ebéd, vacsora - étkezési lehetőséget biztosítunk, a házon belül működő konyha keretein belül.

Herkules Panzió, Nagykanizsa
  • Cím:8800 Nagykanizsa, Herkules u. 90.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás